Äntligen har jag läppar som syns

Tjenare, hallå, hej! Hoppas att ni alla har haft en underbar jul trots att det kanske inte riktigt blivit som ni hade tänkt er med tanke på pandemin. Själv hade jag en riktigt bra jul, däremot kommer jag idag prata om något helt annat. Nämligen fillers i Sävedalen, något som jag själv har provat och idag kommer berätta för er om.

Fillers är något som jag länge har funderat på, jag har nämligen otroligt små läppar. De är så pass små att man knappt ser dem, speciellt inte när jag ler. Det är något som jag har haft enorma komplex över under åren, lite extra mycket under mina tonår. Redan då bestämde jag mig för att göra något åt mina läppar när min ålder väl tillät det. Nu har det gått många år sedan dess och jag har inte gjort något åt mina läppar förrän nu, det är ett beslut som jag verkligen har velat tänka igenom innan jag gör det. Något som är bra med just fillers är att det försvinner efter ett tag, så man kommer inte vara fast med resultatet livet ut ifall det skulle blivit dåligt. Trots det har jag ändå tänkt lite extra för man kommer ju ändå dras med resultatet under några månader. Tillslut bestämde jag mig för att göra fillers i Sävedalen, jag valde att vända mig till ett företag som heter Rindelöv Estetik efter att ha hört mycket bra om dem. Idag är jag otroligt nöjd över att jag tog det här beslutet, all svullnad har gått ned och jag kan äntligen se det slutgiltiga resultatet och det blev precis som jag ville. Äntligen har jag fått läppar som syns! Den här lyckan kommer jag kunna leva på länge. Slutligen skulle jag faktiskt vilja rekommendera er om Rindelöv Estetik ifall någon av er är intresserade av fillers i Sävedalen.