En psykolog som verkligen hjälpte mig

God morgon, god morgon! Hoppas att er morgon har börjat bra och att ni är på bra humör. Denna dag tänkte jag skriva ett inlägg om en psykolog i Skåne som jag vände mig till för att få hjälp. Psykologen jobbar på företaget 2BU, om ni vill veta mer om företaget sedan kan ni läsa vidare här sedan.

På senare tid har jag haft det ganska tufft, många olika saker har spelat roll för i mitt mående. Det var en sak som var startskottet för detta, jag vill dock inte gå in mer på detalj om det. Hur som helst har jag sedan dess bara mått sämre, jag har försökt att må bättre på olika sätt men har inte lyckats särskilt bra. Eftersom jag inte kunde hjälpa mig själv i den här situationen bestämde jag mig för att ta professionell hjälp, därför vände jag mig till en psykolog i Skåne. En vän till mig tipsade mig då om företaget 2BU, hon hade själv gått dit när hon ville prata med en psykolog. Hon kände att hon fick riktigt bra hjälp och kunde därmed rekommendera mig att gå dit, jag lyssnade på henne och bokade in en tid. Sedan jag började gå till den här psykologen har jag verkligen kunnat gå till botten med hur jag mår och mina olika känslor, det har hjälpt mig otroligt mycket att kunna prata med någon om det. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att det skulle hjälpa mig så mycket att prata med någon om hur jag känner, därför ville jag skriva det här inlägget och informera er om att det kan vara både bra och skönt att gå till någon och prata om sina känslor. Om ni skulle vilja gå till en riktigt bra psykolog i Skåne kan jag rekommendera er att vända er till 2BU.