Snickare i Uppsala

Nu har jag satt mig ner för en liten paus och tänkte skriva ett inlägg om ett företag som kan anlitas av dem som behöver hjälp av snickare i Uppsala. Eftersom jag för inte alls längesedan fick hjälp med en köksrenovering som jag blev så nöjd med så ville jag tipsa er läsare om ett företag som heter Bohlins Bygg & Montage. Det här företaget finns till för dig som skulle vilja få hjälp av snickare i Uppsala som kan vara behjälpliga inom det mesta när det kommer till bygg och snickerier, alltifrån små uppdrag till att bygga hus. 

Det var som sagt dags för ett tag sedan för en köksrenovering eftersom det gamla köket var från 80-talet, med andra ord 40 år gammalt, och det var ett kök som en gång i tiden var snyggt med den tidens mått. Men det var inget snyggt kök längre även om det fungerade. Ibland vill man helt enkelt göra sitt hem lite finare, och det var det jag ville, och jag bestämde mig för att vända mig till Bohlins Bygg & Montage då det är ett företag som jag hade hört skulle vara bra genom en god vän till mig som hade anlitat dem. Dessa snickare i Uppsala var verkligen duktiga och det tog inte ens tre veckor för dem att bli klara. Jag fick ett kök som jag känner mig hundra procent nöjd med, och givetvis vill jag berätta för er läsare om det här företaget och att ni kan lita på att få bra och prisvärd hjälp utav dessa snickare i Uppsala. Jag har förresten lagt ut före- och efterbilder på köket som ligger ute på Instagram, så ni som känner för det kan kika in där och se vilken stor skillnad det blev.